Лудогорец отправил сериозна оферта за 21-годишен малиец


Лудогорец отправил сериозна оферта за 21-годишен малиец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2259 0

Българският шампион Лудогорец продължава да мисли усилено върху нови попълнения, въпреки че вече се сдоби с четири такива. Алжирското издание "Компетисион" твърди, че разградчани са пратили официална оферта за дефанзивния футболист на местния МС Алжер - Алиу Диенг.

Според информацията това е второ запитване за него от страна на разгрдачни, като сегашното е на стойност 800 хиляди евро, а първото е било едва на половина. Шампионите обаче са разбрали, че имат конкуренция в лицето на египетски Ал Ахли и веднаха са вдигнали офертата си. От египетския клуб са предложили 1 млн. евро. 

От ръководството на МС Алжер не желаят да се разделят с него, но заради засиления интерес към него са му дали време да реши коя от двете оферти ще избере. От Лудогорец са готови да дадат 18 хиляди евро месечена заплата на малиеца. Той може да играе на всеки един пост в защитата, както и като дефанзивен халф.

Първият съперник на Лудогорец в Шампионска лига - Ференцварош, също е много активен с трансферите. Ето каква ударна сделка сключи преди двубоите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички