Променен Лудогорец ще има нов шанс да превземе Будапеща


Променен Лудогорец ще има нов шанс да превземе Будапеща
Снимка: Ludogorets.com

1570 0

Днес от 19:55 часа Лудогорец ще се изправи срещу Ференцварош на "Групама Арена" в двубой от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Това ще е втори опит за разградчани да се справят с унгарците, след като именно те ги изхвърлиха от Шампионска лига още в първия предварителен кръг.

Лудогорец няма загуба в Европа след отпадането от унгарците в ШЛ след двете поражения с 1:2 и 2:3. След това тимът елиминира последователно Валур, ТНС и Марибор и си осигури място 6 груповата фаза на Лига Европа. В нея разградчани отнесоха ЦСКА Москва с 5:1.

Тази вечер Ференцварош ще се изправи срещу един различен отбор от този през юли. На първо място треньорът вече не е Стойчо Стоев, а Станислав Генчев. Именно той върна голяма част от по-старите играчи на тима. Има вероятност като титуляри ще излязат 8 различни играчи спрямо онези, които стартираха на "Групама Арена" на 10 юли. Това са Сисиньо, Григоре, Форстър, Анисе, Баджи, Вандерсон, Марселиньо и Кешеру.

Големият проблем за днешния двубой за наставника е, че вратарят Ренан е контузен и едва ли ще може да вземе участие. Сергей Ребров няма проблеми по окомплектоването на състава. Ференцварош също играе на три фронта и специалистът прави доста ротации. Той обаче обяви, че ще разчита на всичко най-добро тази вечер.

По-рано пък се появи информация, че бразилски гранд е поискал да привлече звезда на Лудогорец - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички