Проблемите, които Генчев и Лудогорец преодолели, за да стигнат до триумф над Левски


Проблемите, които Генчев и Лудогорец преодолели, за да стигнат до триумф над Левски
Снимка: Ludogorets.com

5861 0

Станислав Генчев остана много доволен от начина, по който футболистите на Лудогорец са изпълнили инструкциите му за дербито срещу Левски. Шампионите подчениха столичния претендент, а бившият футболист бе радостен от играта и резултата, още повече като се има предвид, че "орлите" нямаха почти никакво време да се подготвят за битката в неделя вечер. 

"Победата беше извоювана със страшно голямо желание от нашите футболисти. В четвъртък имахме много тежък двубой. Изразходихме се както физически и емоционално срещу Ференцварош. Имахме малко време да се възстановим. Чест прави на футболистите, които играха днес, че дадоха всичко, на което са способни, за да можем да победим”, коментира Генчев, който поясни, че тактическата подготовка е била направена чак в събота. 

"Имахме много малко време да се подготвим за този мач. Едва вчера направихме тактическа подготовка и наблегнахме да няколко детайла, които да се окажат решаващи днес. Конкретно няма да издавам детайлите, защото можем да ги използваме и в други мачове", сподели още специалистът, който все още няма загуба начело на Лудогорец. 

"Най-важно беше да вкраме гол. Нямаше значение кога, въпросът беше да стане. Това е мач за първото място и трябваше да спечелим на всяка цена. Казах на разбора на футболистите, че не е проблем Левски да доминира в определени моменти, но ние трябва да следваме плана си до последно и съм сигурен, че ще победим", каза още Генчев относно срещата с Левски. Думите на Хубчев след срещата може да видите в тази статия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички