Хубчев в типичен стил: Знам откъде идва притеснението в Левски


Хубчев в типичен стил: Знам откъде идва притеснението в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

3466 0

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев бе видимо недоволен от резултата срещу Лудогорец, но категорично заяви, че знае факторите, които са довели до поражението от шампионите в Разград. В типичен стил обаче той отказа да коментира каквато и да е конкретика или детайли относно причините за неуспеха на своя тим. 

"Как да ви кажа защо загубихме? Най-общо казано - с  прекалено голямо притеснение влязохме в срещата. Не си отиграхме положенията в началото, имам обяснение, но не искам да коментирам защо беше така. След почивката положихме максимални усилия до втория гол да се върнем в мача", сподели Хубчев пред "Диема спорт" след поражението. Той сподели също така, че му е харесал начинът, по който "сините" са реагирали през второто полувреме. 

"Психически и като воля второто полувреме показахме по-голям хъс. Видях къде са проблемите и съм коментирал нещата с момчетата - няма да навлизам в детайли. Имахме достатъчно моменти да вкараме гол, но трябва да се научим да бележим. Никой не го интересува какво сме направили и колко положения сме имали", убеден е Хубчев. 

"Много неща попречиха за победата, бъдете сигурни, че съм ги видял и съм ги казал на играчите. Причината не е само в завършващия удар. Защо игра Рейш, а не Каргас? Това са вътрешни решения. По време на паузата ще работим върху физическата подготова и игрово - не искайте да ви кажа повече подробности", заключи Хубчев. 

"Наши вътрешни неща са смяната на Рейш с Каргас. Така сме решили, това сме преследвали, това са вътрешни решения", заяви още специалистът и открехна леко вратата какво предстои на отбора в предстоящата пауза за националните отбори.

"Казах вече колко е голяма разликата с Лудогорец, не искам да я коментирам. Паузата е добър момент за нас да подобрим някои неща физически и игрово, но не бих казал, че фонът е днешният мач. Не искайте да ви кажа върху какво ще работим по време на паузата", завърши Хубчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички