Павел Върба няма да разчита на всички и ще намали групата на Лудогорец след подготовката


Павел Върба няма да разчита на всички и ще намали групата на Лудогорец след подготовката
Снимка: БГНЕС

2684 0

Треньорът на Лудогорец Павел Върба призна, че не е притеснен от загубата с 0:2 от Пиаст Гливице в първия лагер на „орлите” в Турция. Чешкият специалист акцентира, че иска да види физическото състояние на целия отбор. Именно това ще е ключово и при избора му за титуляри.

"Мисля, че сами виждате, че даваме шанс на всички футболисти и просто понякога резултатите не се получават така, както трябва. Разбира се, че аз искам да дам шанс на всички играчи и да участват в мачове срещу нашите съперници, но просто за момента това е тяхното ниво”, започна Върба.

"Ние сега разполагаме с 24 полеви футболисти, но полека тази група ще се стесни и ще останат около 20 човека. В крайна сметка тези контролни мачове показват накъде ще тръгнем и ще избистрим основния състав. Разбира се, че Каули се видя, че ние го използвахме на две различни позиции, но беше очевидно, че позицията му зад нападателя е по-приятна и му харесва повече”, призна още Павел Върба.

"По никакъв начин не съм притеснен от днес. Исках да видя това, което гледах през есента при отбора и да видя на жива обстановка играчите. През втория лагер ще избистрим нещата и може би някои момчета няма да получават толкова шансове. Работим здраво за физическото състояние сега и искам да видя кой ще получава шансове. Ще преценим с щаба и да видим класата на момчетата”, завърши Павел Върба пред Diema Sport. Междувременно излезе информация, че кандидат-шампион на страната си поиска звездна резерва на Лудогорец (вижте повече подробности).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички