Павел Колев: В момента е под въпрос дали и Лудогорец не е на загуба


Павел Колев: В момента е под въпрос дали и Лудогорец не е на загуба
Снимка: БГНЕС

2789 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира ситуацията в родния футбол, като сподели, че е много трудно даден клуб да не бъде на загуба. Той дори постави и под съмнение дали Лудогорец е на печалба в последно време, тъй като техните доходи са обвързани с успехите в Европа.

"В момента и Лудогорец е под въпрос дали е, или не е загуба, от гледна точка на това, че основните приходи идват от евротурниите. Клубът се утвърди като марка, която освен престиж носи и приходи на клубната каса. След последните резултати обаче Лудогорец може и да страда, най-вече заради заплатите.

Тъй като големите резултати са обвързани с привличането на звезди и даването на големи заплати. Ще ти трябват по-добри играчи, за да поддържаш нивото. А ако нивото в отбора падне, не може веднага да се разделиш с играчите. И от тази гледна точка Лудогорец е в такъв преходен период заради покриване на високите заплати. Но при този модел на управление при другите клубове, няма някой, който да не е на загуба", заяви Колев пред БНТ.

А каква е основната причина Васил Божков да се ангажира с Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички