Пацо Илиев има 3 победи и 2 сухи мрежи срещу Лудогорец

Днес официално стана факт трансферът на националния вратар на България Пламен Илиев в Лудогорец. Бившият страж на Левски премина при шампионите от румънския Астра (Гюргево), след като привлече интереса на не един отбор с изявите си.

Трансферът на Илиев в Разград е неприятна вест за феновете на Левски. Любопитно е да се проследи историята на неговата игра срещу "орлите" с екипа на "сините" и точно това направи SportLive.bg.

Лудогорец официално обяви три големи трансфера

Лудогорец обяви важни трансферни новини около отбора. Разградчани обявиха, че един от най-перспективните български футболисти - Серкан Юсеин, веч...

27-годишният Илиев е изиграл общо 7 мача срещу разградчани в кариерата си, всичките в българското първенство и с екипа на 26-кратния шампион на страната. В тях Илиев е постигнал 4 загуби и 3 победи, което не е лош резултат.

ПАЦО ИЛИЕВ ПОБЕСНЯ - ТЕГЛИ ШУТ В Г*ЗА НА СЪПЕРНИК И ГО ИЗГОНИХА

Първия си мач срещу 7-кратните шампиони на България вратарят изигра на 25 септември 2011 година. Тогава Лудогорец спечели с 2:1. Първата победа за национала е успехът с 1:0 с автогол на Мичъл Бургзорг през май 2013 година. Последният му двубой срещу "орлите" е на 8 март 2015 година - загуба с 0:1.

Вратарят, известен у нас като Пацо Тигъра, има и 2 сухи мрежи срещу настоящия си тим, и двете при победи с 1:0 за "сините". Има и два жълти картона в мачове срещу тях, единият за бавене на времето при знаменития успех с 3:2 на "Герена".

Ето всички мачове на Илиев срещу Лудогорец:

2:1 за Лудогорец

1:0 за Лудогорец

1:0 за Левски

2:0 за Лудогорец

1:0 за Левски

3:2 за Левски

1:0 за Лудогорец

Как провален трансфер за много пари едва не разби психиката на Илиев вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!