От Лудогорец не планират треньорска смяна


От Лудогорец не планират треньорска смяна
Снимка: Ludogorets.com

15579 0

Лудогорец не планира треньорска промяна в момента, след като Станислав Генчев преобрази отбора, след като дойде на мястото на Стойчо Стоев. Той вече има 7 победи в 8 мача във всички турнири, включително и две изключителни срещу ЦСКА (Москва) и Ференцварош за Лига Европа.

Генчев също се появи през лятото в Разград, като първите планове бяха той да води втория отбор. След това обаче бе решено да е помощник на Стойчо Стоев. На 31 юли обаче Стоев бе уволнен точно преди плейофите за Лига Европа и младият треньор пое тима.

Освен това за първи път в историята си Лудогорец използва лицензоносител заради наставника си Станислав Генчев. И това е бившият помощник на Ивайло Петев в националния отбор Алекси Желязков. Периодът, в който отборът може да бъде воден от временен наставник, който да е без лиценз ПРО на УЕФА, отдавна изтече и при положение, че в тимовия лист е вписан треньор без права, следват санкции за клуба, пише "24 часа".

Желязков е водил тренировките на отбора и по време на предната пауза на първенството за националните отбори, защото Станислав Генчев е помощник на Красимир Балъков в държавния ни тим. Бургазлията бе привлечен преди началото на сезона в новото скаутско звено на шампионите и директно е подчинен на Георги Караманджуков.

А какви са проблемите, които Генчев и Лудогорец преодолели, за да стигнат до триумф над Левски в последния кръг - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички