Димитър Димитров е новият треньор на Лудогорец


Димитър Димитров е новият треньор на Лудогорец

5899 0

Минути след като в Казахстан обявиха новината, че Димитър Димитров - Херо е разтрогнал договора си с Иртиш, Sportlive.bg научи от сигурен и достоверен източник, че бившият наставник на Левски ще бъде новият треньор на Лудогорец.

Независимо от факта, че Георги Дерменджиев се справя отлично на своя пост в Разград, ръководството на шампионите е решило да направи кардинални промени, за да не се стигне до застой в отбора. Началото беше сложено с трансфера на Джонатан Кафу в Бордо, а следващата стъпка е смяна на треньора.

В следващите няколко дни Лудогорец официално ще обяви раздялата с Дерменджиев, който постигна сериозни успехи със  състава на "орлите" - влизане в Шампионска лига, две титли на страната и други. В същото време обаче се забелязва спад в играта на "орлите" през последните няколко месеца, включително и последните три месеца от миналогодишния сезон. Те загубиха и финала за Купата на България в края на миналата кампания, а сега отпаднаха от Апоел (Беер Шева) в Шампионска лига, въпреки че беше очевидно по-добрият отбор.

Взимането на Димитър Димитров е знак, че ръководството на Лудогорец ще се опита да върне свежестта в отбора и разчита на сериозната дисциплина, която Херо въвежда във всеки клуб, в който е работил. Засега не се споменават параметри по неговия контракт, но той ще е поне за две години. По всяка вероятност промяната на треньорския пост ще се извърши през следващата седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички