Официално: Лудогорец обяви раздялата с Аутори


Официално: Лудогорец обяви раздялата с Аутори
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

4460 0

Ръководството на Лудогорец взе решение да удовлетвори молбата на старши треньора Пауло Аутори договорът му с Клуба да бъде прекратен по взаимно съгласие. Мотивите на бразилския специалист са лични.

Съгласно уговорката Пауло Аутори ще води отбора в мача срещу Левски на 20 октомври, след което ще си замине от България.

Начело на българския шампион ще застане Антони Здравков, досегашен помощник на Аутори и треньор на Младежкия национален отбор. Той ще дебютира като старши треньор в мача с кипърския АЕК Ларнака.

Аутори обясни защо Лудогорец громи у нас, а в Европа го бият

Новината за напускането на Аутори беше съобщена днес на футболистите, които се готвят за мача с Левски на тренировъчния комплекс на клуба. Срещата със "сините" се явява като директен сблъсък за първата позиция. В момента столичани водят с 2 точки пред Лудогоре. 

Още вчера в Колумбия медиите написаха за евентуалната раздяла и кой отбор се очаква да поеме бразилецът, ето какво написаха там.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички