Мисиджан: Останах в Лудогорец заради ШЛ, но съм готов да приема офертата от...


Мисиджан: Останах в Лудогорец заради ШЛ, но съм готов да приема офертата от...
Снимка: БГНЕС

2779 0

Звездата на Лудогорец Върджил Мисиджан е категоричен, че представянето на отбора в Шампионска лига е било добро и напълно заслужено тимът се е класирал за елиминационната фаза на Лига Европа. Също така холандецът никога няма да забрави попадението, което отбеляза при равенството на българския шампион срещу ПСЖ на "Парк де Пренс".

"Никога няма да забравя този гол. Естествено щеше да бъде много по-хубаво, ако бяхме спечелили", заяви Мисиджан, визирайки изравнителното попадение във втората минута на добавеното време.

"Доволен съм от представянето ни. С оглед на съперниците ни в групата знаехме, че трудно можем да се конкурираме за първите две места. Затова трябваше да се борим с Базел за третото и успяхме.

Що се отнася до бъдещето, фланговият футболист мечтае да играе в английската Висша лига или Първа Бундеслига, където в момента се подвизава бившия ас на Лудогорец Жуниор Кайсара. Въпреки това Мисиджан е готов да приеме и оферта на някой от топ отборите в Холандия. Такава оферта той вече има на масата.

"Вече съм в четвъртия си сезон в Лудогорец. Имах трудни моменти с контузии през миналата година, но това е зад гърба ми и отново се чувствам добре. Всеки футболисти се стреми да постигне максимума в професионалната си кариера. Затова не смятам да стоя завинаги в България, макар и на върха. През лятото предпочетох да остана в Лудогорец, защото знаех, ме че играем в Шампионска лига. Предпочетох тази възможност пред това да премина в английски клуб от Чемпиъншип", коментира холандецът.

"Аз не се занимавам с трансферни въпроси. За това се грижи моят агент. Аз лично определено съм отворен за преминаване във водещ холандски клуб, но всеки футболист мечтае да играе във Висшата английска лига или в германската Бундеслига. На този етап чакам края на сезона, след това ще видим", каза Мисиджан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички