Мисиджан: Третото място не е невъзможно


Мисиджан: Третото място не е невъзможно
Снимка: Getty Images/Guliver

1509 0

Холандският футболист на Лудогорец Върджил Мисиджан заяви, че отборът е изпуснал положенията, които е имал, докато Арсенал е Вкарал всичките си положения.

"Те са добър отбор, през първото полувреме имахме положение, но не успяхме да отбележим, докато те си вкараха всички положения. Второто го изиграха на много високо темпо и ниво", заяви Мисиджан.

Дерменджиев: Няма какво да им се сърдя на момчетата

 Играчът заяви, че вратарят на Арсенал е бил на много високо ниво и е предотваратил всичките възможности пред него. "Това е много добър вратар, не можем да го срваняваме с тези  в България. Имах няколко положения, но винаги ме изпреварваше. Можехме да променим развоя, ако бяхме вкарали първото полувреме, а те вкараха всичко".

Холандецът футболист сподели още, че не е невъзможно да завършат на трето място в групата и смята, че разградчани ще го постигнат. "Това е чувство, което никога няма да забравя. Да дойдем от България, тук в Лондон- незабравимо е. Жалко, че не усояхме да вземем нищо. Не е невъзможно да завършим трето място и мисля, че ще успеем".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички