Любо Пенев и още двама българи са фаворити да сменят Стоев в Лудогорец?


Любо Пенев и още двама българи са фаворити да сменят Стоев в Лудогорец?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

10558 0

Лудогорец се сбогува с мечтата си за пробив в Шампионска лига още след първата крачка. Българският шампион загуби 2:3 у дома от Ференцварош и след като първият мач в Будапеща завърши също с победа 2:1 за унгарците, ще опита реванш в Лига Европа, където негов съперник ще е исландския Валур.

Заради провала най-вероятно ще го отнесе наставникът Стойчо Стоев, който ще бъде помолен да си подаде оставката, а ако не го направи, ще бъде уволнен, пише "24 часа". Той има проблеми с играчите, като това впечатление се затвърди при смяната на Марселиньо. Бразилецът напусна терена с иронична усмивка, предназначена за наставника, която не слезе от лицето му и на резервната скамейка.

За поста на Стоев има три кандидатури, твърди изданието - на Любослав Пенев, който си тръгна от ЦСКА в края на миналия сезон, Николай Киров, направил чудеса с Ботев (Пд), но уволнен след загубата от Локо (Пд) във финала за купата на България, и Димитър Димитров-Херо, който бе вече веднъж начело на тима.

Междувременно стана ясно, че разградчани няма да могат да разчитат на един от играчите си по-дълго от очакваното - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички