Лудогорец си хареса вратар от Първа лига

Българският шампион Лудогорец си е харесал вратар от Първа лига. Разградчани следят изявите на полския вратар на Ботев (Пловдив) Даниел Кайзер, твърди transfermarkt.de.

26-годишният страж е несменяем титуляр, след като успя да спечели битката с Иван Чворович. Кайзер бе на вратата на “канарчетата” във всичките 16 двубоя в Първа лига, като в 7 от тях опази мрежата си суха. Освен от Лудогорец представянето на поляка се държи под око от полски и руски клубове, пише "Тема спорт". Разградчани разполагат на този пост с Ренан и Хорхе Броун, както и с Владислав Стоянов, който обаче не е играл повече от година и половина заради тежка контузия. Към първите двама има сериозен интерес от латиноамерикански клубове.

Лудогорец преговаря с чужденци за мястото на Антони Здравков?

Лудогорец може да започне новата година с нов треньор. Или поне да назначи човек, с когото настоящият такъв Антони Здравков да координира работат...

Вече стана ясно , че "орлите" се готвят сериозно за зимния трансферен прозорец. За разлика от предишни години, този път "орлите" имат намерение да се подсилят сериозно с нови футболисти. Разградчани искат да освежат състава си. Вече са набелязани дузина чуждестранни играчи. Доста от тях са оставени в списък от вече бившия спортен директор Методи Томанов, а останалите са предложени от различни мениджърски агенции.

От Лудогорец вече обявиха промени в управленската структура на клуба. Ето какви са те

 

 

Още по темата

Please select answer!