Лудогорец ще се конкурира с Моуриньо за бразилски десен бек


Лудогорец ще се конкурира с Моуриньо за бразилски десен бек
Снимка: БГНЕС

3135 0

Лудогорец проявява интерес към втори футболист на бразилския Ботафого, съобщават редица медии, позовавайки се на колеги в Бразилия. Това е десният защитник Фернандо Костанца, който, също като плеймейкъра Алекс Сантана, е млад футболист - на 21 години.

Костанца притежава италиански паспорт, което означава, че няма да заема квота за чужденци извън европейския съюз в българския клуб. Защитникът има 24 мача за Ботафого в бразилската Серия А 2 за Копа Судамерикана. Интересът от Eвропа към него обаче не е малък.

Според "Меридиан мач", сред кандидатите за младия бразилец е и английският Тотнъм на Жозе Моуриньо. На опашката са още английският Фулъм и кипърския Апоел. Англичаните предлагат по-висока заплата, но в Разград той ще има възможност да играе в евротурнирите.

На позицията десен бек Лудогорец разполага със Сисиньо, Икоко и Манолев. Първият обаче отказва да подпише нов договор на този етап и може да напусне през лятото. А кой халф на "орлите" може да бъде отмъкнат от казахстански клуб без пари вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички