Лудогорец се отказва от един от бразилците в състава си


Лудогорец се отказва от един от бразилците в състава си
Снимка: БГНЕС

1943 0

Лудогорец може да не предложи нов договор на един от бразилските си играчи. Разградчани са на път да се откажат от Лукас Саша.

Настоящият контракт на универсалния футболист на орлите е до края на сезона. Засега той все още не е получил предложение за нов. Такова обаче е отправено към Вандерсон, който най-вероятно ще го приеме.

Наскоро Лудогорец обяви подписването на нов договор с Козмин Моци. 28-годишният Саша дойде в Разград през лятото на 2015 година, като веднъж вече удължи контракта си. Бразилецът ще остане до края на кампанията. Новият наставник Антони Здравков пък вече е започнал работа по зимната селекция.

Според запознати зелените може да вземат няколко нови играчи. Единият от тях ще е краен защитник, като той е бил набелязан още от бившия вече спортен директор Методи Томанов. В близките дни се очаква да има и повече яснота около зимната подготовка на Лудогорец.

Друга звезда на "орлите" пък е привлекла интереса на Бока Хуниорс и няма да е изненада, ако напусне в идния трансферен прозорец. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички