Бока Хуниорс пожела звезда на Лудогорец


Бока Хуниорс пожела звезда на Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1679 0

Резервният вратар на Лудогорец Хорхе Броун може да осъществи изненадаш трансфер през зимата, пише "Меридиан Мач". Медиите в Аржентина пишат, че името на 32-годишния страж е сред обсъжданите за нов вратар на гранда Бока Хуниорс.

В момента двама човека се въртят на вратата на „синьо-златните“. Това са Агустин Роси и Естебан Андрада, но на „Ла Бомбонера“ искат засилване на конкуренцията. За целта е бил привлечен боливийския страж Карлос Лампе, но той така и не е бил пускан в игра от треньора Гийермо Барос Скелото.

Броун дойде преди малко повече от година в Лудогорец. В първия си сезон той се редуваше с Ренан дос Сантос под рамката на вратата. Това бе решение на бившия треньор на вратарите Бернд Дреер. След като германецът си тръгна, доскорошният наставник на „орлите“ Пауло Аутуори реши да спре ротацията и да залага единствено на Ренан. След идването на Антони Здравков обаче и бразилецът, и аржентинецът играха по 90 минути, така че не се знае кой ще е титулярният вратар за в бъдеще.

ГРИГОРЕ И АНИСЕ СКОРО НЯМА ДА ПОМИРИШАТ ТЕРЕНА

Броун е на 32 години и до момента е играл за Росарио Сентрал, Антофагаста и Колон. Той бе сред обсъжданите имена за трети вратар на Аржентина на Мондиал 2018, но така и не пътува за Русия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички