Лудогорец следва Левски и ЦСКА: Готви треньорска смяна


Лудогорец следва Левски и ЦСКА: Готви треньорска смяна

8357 0

Столът на треньора на Лудогорец Стойчо Стоев сериозно се клати, твърди "Тема спорт". В последните два мача "орлите" спечелиха едва точка - загуба с 0:2 от Черно море на "Тича" и равенство 1:1 с Берое в Стара Загора, дошло след гол в добавеното време. В тези срещи разградчани бяха категорично надиграни.

Тимът има три точки аванс на върха в Първа лига пред ЦСКА. В събота Лудогорец гостува на "Армията" и ако загуби с два гола разлика, ще сдаде лидерската позиция. В отбора има и сериозно напрежение. То се прояви във Варна, където Марселиньо избухна срещу Стоев, когато бе сменен.

Треньорът започна силно втория си престой на "Лудогорец Арена" - победи Левски като гост с 2:0. След това Лудогорец отпадна за Купата на България от ЦСКА, а в първенството се представя все по-слабо. Затова няма да е изненада, ако се прибегне до треньорска смяна след края на сезона.

На старта на лятната подготовка Димитър Димитров напусна. Неговото място зае Пауло Аутуори. Бразилецът си тръгна през октомври и бе заменен от Антони Здравков, а в началото на март Стоев пое отбора. Вижте какъв антирекорд записа Лудогорец през април в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички