Космическата сума, която поискаха от Раниери за ас на Лудогорец - искат го и други


Космическата сума, която поискаха от Раниери за ас на Лудогорец - искат го и други
Снимка: Guliver/gettyImages

5020 0

Преди няколко месеца Клаудио Раниери, който постигна немислимото с Лестър и спечели Висшата лига, беше назначен за треньор на Нант. За негово голямо съжаление обаче, финансовият ресурс на тима не му позволи да вземе една от големите си трансферни цели през това лято - Абел Анисе от Лудогорец.

Според информация на "Foot Mercato", един от най-добрите играчи на българския шампион е бил пред трансфер във френската Лига 1, но "орлите" са искали твърде висока сума за неговите услуги - 7 милиона евро, описани като "космически" от изданието.

До последното "канарите" са водили преговори, като дори са се възползвали от отпадането на Лудогорец от Шампионска лига, за да договорят параметрите по трансфера. Дори това обаче не е помогнало на Нант в преговорите и френският клуб се е отказал от намерението си да привлече мадагаскареца.

Това обаче не означава, че Анисе със сигурност остава в Разград. Както е известно, шампионите привлякоха полския национал Яцек Горалски, който играе като дефанзивен полузащитник. Това отваря вратата на ръководството на лудогорец да продаде Анисе, който има още две години в своя контракт с шампионите.

Интересът към бившия ас на ЦСКА не е никак малък, тъй като неговите изяви са следени зорко от Фиорентина, Лестсър и гръцкия колос Олимпиакос. "Лисиците" не следят само него, като техният интерес към Джонатан Кафу все още е висок.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички