Кешеру ще се пенсионира в Лудогорец, ще получи длъжност в клуба


Кешеру ще се пенсионира в Лудогорец, ще получи длъжност в клуба
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

6519 0

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру е готов да се пенсионира в Разград. Той е получил уверение от ръководството на своя клуб, че ще получи длъжност в администрацията, след като вземе решение да прекрати кариерата си. Новината обяви агентът на румънеца - Богдан Апосту. Кешеру има договор с "орлите" до 2020 година, но може да удължи контракта си.

"Клаудиу може да отиде в друго първенство, но вече не иска, тъй като вече не е задължително да има финансова мотивация. Той е спечелил достатъчно пари, за да има тази лекота, свободата на избор", сподели Апосту пред "ProSport".

 

"Имаше оферти за него, включително това лято от Турция... Беше от важен турски отбор, но Клаудиу не пожела. Той има изключително утвърден статус в Лудогорец, вероятно ще остане в клуба, след като се пенсионира. Да знаете, че собственикът там наистина обича Клаудиу, той е един от важните играчи, гледат на него като на член на семейството на Лудогорец. Това вероятно е една от причините той да иска да се пенсионира там, независимо дали след сезон, два или три. Докато чувства, че може да играе на високо ниво", добави агентът на румънеца. Кой друг играч на "орлите" вече има гарантирано място в администрацията на Лудогорец вижте в този материал. 

"Имаше оферти за него, включително това лято от Турция... Беше от важен турски отбор, но Клаудиу не пожела. Той има изключително утвърден статус в Лудогорец, вероятно ще остане в клуба, след като се пенсионира. Да знаете, че собственикът там наистина обича Клаудиу, той е един от важните играчи, гледат на него като на член на семейството на Лудогорец. Това вероятно е една от причините той да иска да се пенсионира там, независимо дали след сезон, два или три. Докато чувства, че може да играе на високо ниво", добави агентът на румънеца. Кой друг играч на "орлите" вече има гарантирано място в администрацията на Лудогорец вижте в този материал

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички