Какво е казал Генчев на почивката, за да вдъхнови 5-те безответни гола на Лудогорец


Какво е казал Генчев на почивката, за да вдъхнови 5-те безответни гола на Лудогорец
Снимка: Ludogorets.com

8905 0

Лудогорец записа една от най-големите си европейски победи и безспорно най-категоричната над голям отбор, какъвто безспорно е ЦСКА. Тя обаче не дойде лесно, след като "орлите" губеха до почивката с 0:1 от руския гранд и никой не очакваше българският шампион да изпепели опонента си след почивката. Никой, освен Станислав Генчев. 

"Искам да благодаря на играчите за целия мач. Той не тръгна добре за нас, след като ни поведоха. Следвахме си плана и обърнахме. Казах им, че ако продължим така имаме време да вкараме два гола. За мой късмет, за няколко минути вкарахме три гола и играчите разкриха истинския си потенциал", сподели новият треньор на Лудогорец, който е уверил играчите си, че ако играят по същия начин, рано или късно ще се "отпушат". 

Причина за вярата на Генчев бе фактът, че само за първото полувреме Игор Акинфеев се намеси брилянтно на два пъти, а освен това гредите зад руския национал предотвратиха гол в неговата врата. 

"Щом бием отбор като ЦСКА Москва с 5:1, е нормално да се приеме, че това е най-силният ни мач. Дано показваме все по-добри игри. След като поведохме в резултата, ЦСКА пое рискове в атака и използваха повече футболисти в предни позиции. Хубавото е, че не допуснахме гол второто полувреме, а вкарахме пет.

"Начинът, по който играхме през първата част, ми даваше увереност, че можем да обърнем мача и да вземем резултат. Нашата цел е да излезем от групата, а сега повеждаме в класирането. След 2 седмици играем с Ференцварош, а ако ги победим, днешният им хикс ще е добър за нас", сподели още треньорът, а какво каза Генчев след жребия за Ференцварош вижте в тази статия на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички