Какви са проблемите в Лудогорец преди домакинството срещу Милан?


Какви са проблемите в Лудогорец преди домакинството срещу Милан?
Снимка: БГНЕС

2478 0

Лудогорец проведе пълноценна подготовка и Димитър Димитров - Херо трябва да е щастлив, че всичките му футболисти се намират в отлично физическо състояние. Това обаче не означава, че няма проблеми преди сблъсъка срещу Милан в Лига Европа.

За съжаление на феновете на тима, в мача участие няма да вземе твърдият титуляр отляво на отбраната на "орлите" Натанаел. Той е наказан за една среща и ще гледа битката срещу италианския гранд от трибуните. Същото е и положението с Клаудио Кешеру, който си изкара безумен червен картон срещу Хофенхайм и е наказан за два мача.

“За радост няма проблеми с контузени играчи. Единствено имаме проблеми с Клаудио Кешеру, който е наказан за 2 мача и Натанаел за 1", каза Херо по време на пресконференцията.

Липсата на Натанаел определено е проблем за "орлите". Той оформи страхотно партньорство с Мисиджан отляво, а в защита значително подобри представянето си с идването на Димитър Димитров - Херо. В негово отсъствие по всяка вероятност отляво ще оперира Лукаш Саша.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички