Каква е статистиката на Лудогорец в Лига Европа преди мача с ЦСКА Москва?


Каква е статистиката на Лудогорец в Лига Европа преди мача с ЦСКА Москва?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3012 0

Днес отборът на Лудогорец ще изиграе първия си мач от груповата фаза на Лига Европа. Домакинството на "орлите" срещу руския гранд ЦСКА Москва започва в 22:00. Българският шампион има три участия във втория по сила клубен турнир на Стария континент.

До този момент Лудогорец има положителен баланс в групите на Лига Европа. В своите осемнадесет мача разградчани са постигнали 7 победи, 8 равенства и 3 поражения, като две от тези загуби са в домакинства- срещу Истанбул ББ(1:2) и Байер Леверкузен(2:3). Головата разлика на "орлите" също е положителна- 23:14. Най-силното представяне на отбора е достигането до 1/8 финал в надпреварата през сезон 2013/2014 година. Само в едно от своите участия Лудогорец не е успявал да достигне до победа. Това се случи през миналия сезон, когато клуба от Разград спечели само 4 точки след 4 равенства.

Припомняме, че до този момент "орлите" никога не са се изправяли срещу отбор от Русия. Последната среща на ЦСКА Москва с български клуб пък е през 2005 година срещу Левски. Още интересни факти около днешния сблъсък можете да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички