Ако Арсенал не бие Лудогорец, ще е трагедия, смята Венгер


Ако Арсенал не бие Лудогорец, ще е трагедия, смята Венгер
Снимка: Getty Images/Guliver

816 0

Мениджърът на "Арсенал" Арсен Венгер вярва, че утрешната среща с "Лудогорец" от групите на Шампионската лига ще бъде по-различна от двубоя в Лондон, но и двата тима ще се стремят към победата: „Ще бъде интересен мач, защото те също искат да спечелят. Както "Лудогорец", така и ние играем офанзивно".

На официалната пресконференция преди мача френският специалист каза, че футболистите му ще се постараят да не дават никакви възможности на "орлите": "Резултатът в първия мач бе добър за нас, защото отбелязахме много голове, но "Лудогорец" също имаше своите положения при 0:0 и сме наясно, че утре ще трябва доста да се постараем в отбрана. Мачът започва от нулата и точно затова харесваме футбола - никога не можеш да предвидиш какво ще се случи на терена", каза Венгер.

"Ако спечелим можем да се класираме в следващата фаза, но ако загубим ще бъдем в доста неудобна позиция. Основната ни цел е да завършим на първо място в групата, но трябва първо да спечелим утрешния мач, а после да победим и ПСЖ", каза Венгер, цитиран от bTV.

Венгер все още не е определил състава за мача с българския шампион, но заяви, че с тима в София не са пристигнали Ектор Бейерин, Санти Касорла, Начо Монреал и Тио Уолкъл заради контузии.

Френският национал Оливие Жиру също взе участие в официалната пресконференция преди двубоя от Шампионската лига. Той вече е възстановен от контузия и сподели, че не му е било приятно да гледа играта на "Арсенал" отстрани, но се радва на добрата форма, която демонстрира съотборникът му Алексис Санчес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички