Халф на Ференцварош призна: Страхувахме се от Лудогорец


Халф на Ференцварош призна: Страхувахме се от Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

6381 0

Халфът на Ференцварош Игор Харатин обяви още една от причините за тежката загуба на своя тим от Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа. Както е известно, разградчани разгромиха унгарския шампион с 3:0, като по този начин си отмъстиха за елиминирането от Шампионска лига по-рано през сезона.

"Страхувахме се от този мач, защото знаехме, че Лудогорец би искал да се реваншира за двете загуби това лято. Направихме грешки и българите се възползваха от тях. Трагедия, когато ни вкараха първия гол. Това не беше нашият ден", заяви Харатин пред csakfoci.hu.

Украинецът призна и че треньорът Сергей Ребров се е опитал на полувремето на мача в Будапеща "да вложи малко душа в играчите си". Той им е казал да повярват в себе си и че могат да вкарат гол или повече. Но това не е помогнало на отбора му.

"Направихме много грешки и не успяхме да покажем истинското си лице. Това е разочароващо, но резултатът 3:0 не отразява разликата между двата отбора", завърши полузащитникът. А какъв комплимент за гола си срещу унгарците получи Рафаел Форстър вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички