Гончаренко за 5:1: Не бих казал трагедия, по-скоро - леден душ


Гончаренко за 5:1: Не бих казал трагедия, по-скоро - леден душ
Снимка: Guliver/GettyImages

13922 0

Треньорът на ЦСКА (Москва) Виктор Гончаренко коментира тежката загуба от Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа. В разград руският гранд отстъпи с 1:5, след като до почивката водеше с 1:0.

"Подобни мачове трябва да се преживяват. Трудно е да ги приемем, но трябва. Когато влиза 18-годишно момче, а отборът е на 20-21 години... Но няма да кажа, че това е основната причина за такава игра и такъв резултат. Основното е, че загубихме в отборната скорост, в работата с топката. Бързите футболисти на Лудогорец ни създадоха много проблеми, а ние лесно се разделяхме с топката и не можахме да свикнем с терена. Това доведе до този резултат", коментира Гончаренко, цитиран от "Sport 24".

Запитан дали този резултат е трагедия, треньорът заяви: "Други ситуации наричаме трагедия. По-скоро разочарование, леден душ. Бяхме по-бавни. Може би, опитът оказа своето влияние. Дивеев не е играл такива мачове, Карпов също. Не можем да говорим за липса на воля. Ако беше така, щях да говоря директно за безхарактерност. Както вече казах, те не се приспособиха към скоростта и към терена. А кой според Лукоки е най-важният фактор за разгрома вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички