Авторът на решаващия 2-и гол за Лудогорец посочи най-важния фактор за шокиращото 5:1


Авторът на решаващия 2-и гол за Лудогорец посочи най-важния фактор за шокиращото 5:1
Снимка: Ludogorets.com

10405 0

Един от героите на Лудогорец в епичния обрат и успеха с 5:1 над ЦСКА безспорно беше Джоди Лукоки. Крилото получи шанс за изява пред Жоржиньо и се отблагодари с гол, греда и изумителни изяви в половината на "армейците". Именно той отбеляза победния гол за 2:1 и беше много щастлив след срещата. Фланговият ас обаче не смята, че резултатът отговаря на това колко трудно е било всъщност на "орлите" да стигнат до изненадващо разгромния резултат.

"Ако гледате резултата, ще си помислите, че мачът беше лесен. Не беше чак толкова лесно. ЦСКА Москва е много добър отбор. През първото полувреме играхме добре, но те ни поведоха с 1:0. През второто полувреме се представихме много по-добре. В началото играехме така, все едно не знаехме как се бележат голове. За щастие, нещата се наредиха през вторите 45 минути”, коментира Лукоки.

Нападателят отсече, че няма как да бъдат отличени отделни единици в отбора, независимо че той вкара победния гол, а Клаудио Кешеру - хеттрик. Той отчете колектива като най-голямата сила за българския шампион. 

„Най-важното бе, че играхме като отбор. Играхме сплотено, атакувахме като колектив, вярвахме в себе си. Треньорът ни каза преди да излезем, че е уверен в способностите ни да вкараме три гола”, сподели Лукоки. А как Генчев надъхал играчите на Лудогорец за обрата четете в тази статия на Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички