Героят на шампионите: Трансфер? Искам да остана и цял свят да чуе за Лудогорец


Героят на шампионите: Трансфер? Искам да остана и цял свят да чуе за Лудогорец

5769 0

Голмайсторът на Лудогорец в Шампионска лига - Джонатан Кафу, остана доволен от попадението, което вкара, и равенството, което "орлите" постигна при гостуването си на Базел.

Това беше историчекса точка за български тим в готуване в най-комерсиалния клубен турнир, а Кафу има една цел от сега нататък - цял свят да научи името на Лудогорец.

"Много съм щастлив, че вкарах. Това е добър резултат, който постигнахме навън. Сега трябва да вдигнем глави и да мислим за следващия мач у дома. Групата ни е много трудна, но знаем какви са ни възможностите. Играхме добре на контраатака и сега успяхме да спечелим точка навън, което е много добре", сподели Кафу след срещата. 

"Трансфер навън? Нашият футбол в Лудогорец се оценява на високо ниво, но не смятам да си тръгвам. Искам да играя за Лудогорец и да играя добре в Шампионска лига. Искам целия свят да знае името на Лудогорец.

Преди следващите мачове сме спокойни - знаем какво трябва да правим на терена. Треньорът говори много с нас и това ни помага много да влизаме спокойни в мачове. Когато стигне моментът да играем с тези отбори, ние сме готови да направим това, което той ни е казал.

Искам да продължа да вкарвам, за да радвам цяла България и всички фенове на Лудогорец", каза още той. .

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички