Генчев се закани на отбора, който си пожела по време на жребия в Лига Европа


Генчев се закани на отбора, който си пожела по време на жребия в Лига Европа
Снимка: Ludogorets.com

7306 0

Станислав Генчев отправи закана на следващия съперник на Лудогорец в Лига Европа. Както е известно, треньорът на "орлите" си пожела Ференцварош по време на жребия в турнира, а именно срещу унгарците е първото гостуване на българския шампион в надпреварата. 

Двата отбора се изправиха един срещу друг в първия квалификационен кръг на Шампионска лига, а шампионите на Унгария отпаднаха на крачка от влизането в групите на най-комерсиалния клубен турнир. Генчев обаче беше категоричен след победата над ЦСКА с 5:1, че Лудогорец не е бил дори близо до това да е в пълен състав. 

"Срещу унгарците не бяхме в пълния си състав по-рано през лятото. Липсваха петима футболисти, а сега очаквам всичко да е много по-различно.Нашата цел е да излезем от групата, а сега повеждаме в класирането. След 2 седмици играем с Ференцварош, а ако ги победим, днешният им хикс ще е добър за нас", категоричен беше Генчев.

Целта винаги е била да преминем групите успешно. Вярвам, че ще се класираме за следващата фаза. Аз гледам да използвам всяка една минута да работя. Искам отборът да изпълни целите си, а сега е важно представянето на отбора", завърши новият наставник на Лудогорец. Междувременно Генчев разкри и какво е казал на играчите на почивката, за да ги вдъхнови за успеха с 5:1 (четете подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички