Сръбско издание обяви, че Върба е подписал с Лудогорец, ето докога


Сръбско издание обяви, че Върба е подписал с Лудогорец, ето докога
Снимка: Getty Images/Guliver

2508 0

Информацията, че Лудогорец ще назначи нов треньор, въпреки добрата работа, свършена от Станислав Генчев, става все по-сериозна. Според сръбското издание mozzartsport.com, чешкият специалист Павел Върба вече е подписал договор с разградчани до края на сезона. След това двете страни ще обсъдят евентуалното продължаване на своето сътрудничество.

Информацията намира потвърждение и на официалната страница на Върба в Уикипедия. Там като настоящ клуб на специалиста е вписан именно българският шампион.

Павел Върба е сериозно име в треньорската професия. Той е избиран за най-добър наставник в Чехия осем пъти. Една от причините за решението му да започне работа в България е, че е поискал ново предизвикателство в кариерата си след общо 7 години на пейката на Виктория (Пилзен). Според mozzartsport.com, е възможно да има и пренасищане, тъй като Виктория не успя да влезе в групите на Лига Европа през есента, а в първенството изостава с 14 точки от лидера Славия. А как Генчев отговори наскоро на въпроса ще остане ли за постоянно треньор в Лудогорец вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички