Сръбско издание обяви, че Върба е подписал с Лудогорец, ето докога


Сръбско издание обяви, че Върба е подписал с Лудогорец, ето докога

1412 0

Информацията, че Лудогорец ще назначи нов треньор, въпреки добрата работа, свършена от Станислав Генчев, става все по-сериозна. Според сръбското издание mozzartsport.com, чешкият специалист Павел Върба вече е подписал договор с разградчани до края на сезона. След това двете страни ще обсъдят евентуалното продължаване на своето сътрудничество.

Информацията намира потвърждение и на официалната страница на Върба в Уикипедия. Там като настоящ клуб на специалиста е вписан именно българският шампион.

Павел Върба е сериозно име в треньорската професия. Той е избиран за най-добър наставник в Чехия осем пъти. Една от причините за решението му да започне работа в България е, че е поискал ново предизвикателство в кариерата си след общо 7 години на пейката на Виктория (Пилзен). Според mozzartsport.com, е възможно да има и пренасищане, тъй като Виктория не успя да влезе в групите на Лига Европа през есента, а в първенството изостава с 14 точки от лидера Славия. А как Генчев отговори наскоро на въпроса ще остане ли за постоянно треньор в Лудогорец вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама