Единственият с добра игра от Лудогорец с безпогрешна оценка за представянето на тима


Единственият с добра игра от Лудогорец с безпогрешна оценка за представянето на тима
Снимка: Ludogorets.com

2373 0

Трудно може да бъде отличен футболист на Лудогорец, който се е представил добре срещу Еспаньол при ужасно тежкото поражение срещу Еспаньол с 6:0. "Орлите" играха безобразно от началото на двубоя, а до 33' вече бяха с двама души по-малко на терена заради червени картони. Логично се стигна и до рекордната загуба. 

Все пак Пламен Илиев съумя да се представи на ниво. Той допусна лека грешка при втория гол, но направи куп спасявания в мача и беше с основна заслуга да паднат "само" 6 гола в неговата врата. И националът не беше доволен от случилото се, обяснявайки че още след 10-ата минута е бил ясен крайният изход. 

"Би ми било много трудно да дам обяснение на случилото се в момента. Мачът приключи в 10-ата минута след червения картон за Форстър. Налага се да преодолеем тази загуба. В наши ръце са шансовете за излизане от групата. В главите ни беше да се защитаваме, за да не ни вкарат повече голове, защото те не спряха да атакуват до последния момент", лаконичен беше Илиев, което е разбираемо след подобно поражение.

Какво каза за загубата Станислав Генчев четете в тази статия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички