Лудогорец няма да играе в оптимален състав срещу Байер и Цюрих


Лудогорец няма да играе в оптимален състав срещу Байер и Цюрих
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1606 0

Треньорът на Лудогорец Антони Здравков призна, че преди мача с Байер в груповата фаза на Лига Европа в отбора му има немалко проблеми. Той обаче посочи, че тимът ще играе без напрежение в предпоследния и последния си мач в турнира. Байер Леверкузен посреща разградчани утре вечер, четвъртък, от 19,55 часа. Днес отборът замина за Германия.

"Ситуацията е леко притеснителна от гледна точка на това, че имаме хора с леки проблеми. Не желаем да рискуваме тяхното здраве, ще изчакаме до утре, за да видим дали ще ги използваме. При всички положения ще има ротации, предвид сгъстения цикъл. Това е съвсем нормално. Във всички мачове ще има хора, на които ще им бъде давана почивка, защото нашият отбор изигра много мачове в сгъстен цикъл", обясни Здравков пред журналисти.

ОСНОВЕН ИГРАЧ НА ЛУДОГОРЕЦ Е БЛИЗО ДО ЗАВРЪЩАНЕ

"Събраха се много мачове и футболистите чувстват голяма умора. Показателите им като физическа подготовка обаче са доста добри, надявам се да издържат", добави той.

"Настроение като на победители в групата няма. Но има махане на напрежението. Надявам се в мачовете, които предстоят, отборът да изиграе два добри мача. Има идея да се даде шанс на тези момчета, които са играли по-малко. Всеки футболист заслужава да влезе в игра, всички са с професионални договори", завърши българският треньор на шампионите на страната.

Положението на Здравков обаче не е безоблачно, след като се появиха слухове, че той ще бъде сменен в паузата. Повече подробности четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички