20-годишен поляк, без нито един мач в третото ниво, е на проби в Лудогорец


20-годишен поляк, без нито един мач в третото ниво, е на проби в Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

1150 0

20-годишен поляк е на проби в шампиона на България Лудогорец. Става дума за офанзивния футболист Лукаш Борковски. Той вчера (9 февруари) е взел участие в контролата на втория тим на "орлите" срещу Янтра, в която тима от Габрово спечели с 1:0.

Нов в състава на Лудогорец?

Новината беше съобщена от настоящия клуб на Борковски – Стомил Олщин, който играе в третото ниво на полския футбол. По време на мача срещу Янтра младият офанзивен халф се появи от пейката в 51-ата минута. Лукаш Борковски се подвизава предимно като офанзивен полузащитник. Може да бъде ползван и като ляво крило, въпреки че по-силният му крак е десният.

Още: Зрелище: Футболът в България се подновява с объркващ ТРОФЕЙ - Лудогорец фаворит

Млад поляк е на проби в Лудогорец

Той е продукт на академията на Стомил Олщин, но през есента на 2021 година играе като преотстъпен в Добре Място. Настоящият му договор с клуба е до лятото на 2024 г., но има опция за удължаване с още един сезон. От началото на сезона Лукаш Борковски не е играл за Стомил в полската трета дивизия, а през миналата кампания взима участие в три срещи.

Официално: Уж ЦСКА го искаше, но подписа с бивш тим на... Георги Дерменджиев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички