Зрелище: Футболът в България се подновява с объркващ ТРОФЕЙ - Лудогорец фаворит


Зрелище: Футболът в България се подновява с объркващ ТРОФЕЙ - Лудогорец фаворит
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg и Офиц. сайт на Лудогорец

8052 0

Футболът в България се завръща след близо два месеца отсъствие. Това ще се случи по възможно най-зелищния начин - с пряк мач за трофей. Става въпрос за Суперкупата на България, като мачът бе отлаган и отлаган, за да се стигне до куриоза, че в една година ще има два финала за Суперкупата у нас. В повторение на финала за Купата - Лудогорец и ЦСКА 1948 влизат в пряк спор за трофей.

Футболът у нас се завръща: Лудогорец и ЦСКА 1948 спорят за Суперкупата на България

Това ще бъде първи мач между тези опоненти от общо три в рамките на по-малко от месец. На 29 февруари те ще премерят сили и в четвъртфиналите за Купата на България, а на 3-ти март ще се сблъскат в дуел от родната efbet Лига. А футболистите на Георги Дерменджиев са тотален фаворит за трофея, което показва и платформата за онлайн спортни залози efbet.

Коефициентът на букмейкъра за успех в редовното време в полза на "орлите" е 1,53, докато ставката за триумф за ЦСКА 1948 е 6,00. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,40. Двубоят ще се състои на стадион "Ивайло" във Велико Търново, като ще започне в 15:00 часа.

Въпреки тоталната си доминация на домашната сцена за Суперкупата Лудогорец има шест успеха (при цели 12 титли) - малко над 50% успеваемост. Все пак трябва да се отбележи, че са в серия от победи в тези дуели, като неизменно печелят Суперкупата в последните ѝ две издания.

ЦСКА 1948 се противопоставя на Лудогорец успешно: Сега го среща 3 пъти за 1 месец

Лудогорец срещу ЦСКА 1948 в спор за трофей

Трябва да се отбележи и че ЦСКА 1948 е един от отборите, които играят най-успешно срещу разградчани. В последните седем дуела двата тима са си разменили по две победи, като е важно уточнението, че единият успех за Лудогорец бе въпросният финал за Купата през миналата кампания. Цели три от срещите пък са приключили наравно, какъвто бе случаят и при последния им мач - в края на миналия сезон (зрелищно 2:2).

Те са се срещали общо девет пъти в историята до момента, като мачовете винаги са били зрелищни. В пет от случаите се стига до гол/гол (включително неизменно във всеки от последните им четири двубоя), а общият брой попадения, паднали в деветте им сблъсъка, е 30 - средно по над три на мач.

Коефициентът на efbet и в този епизод от съперничеството им да има над 2,5 попадения е 1,76, докато за под 2,5 гола е 2,10. Съответно ставката за това и Лудогорец, и ЦСКА 1948 да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,86, докато за няма гол/гол е 1,88.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички