Всички играчи в Локомотив Пловдив са за продажба заради проблеми с бюджета


Всички играчи в Локомотив Пловдив са за продажба заради проблеми с бюджета
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1565 0

Локомотив Пловдив е решил да прави разпродажба на играчите си, като всички конвертируеми футболисти се продават. С парите от трансфери пък ще бъде вързан бюджетът на клуба. Към немалко от играчите има интерес от чужбина, а част от тях са и с изтичащи договори.

Локо Пд готви голяма чистка

Локо Пд ще връзва бюджета чрез разпродажба

В тази категория попадат бразилецът Джовани, хърватският страж Динко Хоркаш, белгийското крило Бабакар Дион, централният защитник Мартин Паскалев. Тоест, за да не ги изпусне без пари през лятото, когато те стават свободни агенти, клубът ще трябва да ги продаде тази зима, информира "Тема спорт". Към първия има сериозен интерес от Китай и Тайланд. Очаква се Локо да прибере над 300 000 долара от сделката.

За Хоркаш, който е един от най-стабилните вратари в първенството, вървят доста спекулации. А Дион още през лятото бе на крачка от Грасхопърс, но сделката с швейцарците пропадна. В последните дни се появи информация, че нападателят Алфа Конте е пред трансфер в Азербайджан. Нефтчи Баку дава 150 хиляди евро за правата му. Локомотив обаче ще пробва да вземе по-голяма сума за правата му. Любопитен детайл от статистиката пък показва, че Локо Пд може да разчита на резервите си - поне до този момент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички