Важни новини от Локомотив Пловдив: Две оставки и цялата спортно-техническа власт в ръцете на Александър Томаш


Важни новини от Локомотив Пловдив: Две оставки и цялата спортно-техническа власт в ръцете на Александър Томаш
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1730 0

В официалния сайт на Локомотив Пловдив се появи статия със заглавие "АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ПФК ЛОКОМОТИВ".

От написаното вътре в нея става ясно, че "предстои финансова инжекция за клуба от двамата акционери г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски", а "нейната цел е да бъдат изплатени забавените месечни възнаграждения на треньори, футболисти и служители".

Още - "скоро ще започне и изграждането на три терена (два затревени и един изкуствен), които ще се намират на базата в ЖК "Тракия" (до парка до СУ "Черноризец Храбър").

Уточнява се и че "във вторник вечерта беше организирана и специална среща, на която присъстваха акционерите, всички треньори, щаб и футболисти от първия отбор, както и наставниците от школата на клуба. На нея бяха изгладени всички недоразумения".

"Черно-белите" обявяват и че цялата спортно-техническа власт е дадена на старши треньора Александър Томаш, а "досегашните изпълнителни директори на ПФК Локомотив Лъчезар Димитров и Румен Руйчев официално изразиха своето желание да напуснат клуба и депозираха своите оставки".

Ето какво гласи цялата публикация:

"Уважаеми локомотивци,

в последните дни се случиха редица събития, свързани с любимия отбор, за които ръководството на ПФК Локомотив желае да информира “черно-бялата” общност.

Предстои финансова инжекция за клуба от двамата акционери г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски. Нейната цел е да бъдат изплатени забавените месечни възнаграждения на треньори, футболисти и служители.

Скоро ще започне и изграждането на три терена (два затревени и един изкуствен), които ще се намират на базата в ЖК “Тракия” (до парка до СУ “Черноризец Храбър”).

Във вторник вечерта беше организирана и специална среща, на която присъстваха акционерите, всички треньори, щаб и футболисти от първия отбор, както и наставниците от школата на клуба. На нея бяха изгладени всички недоразумения. Цялата спортно-техническа власт е дадена на Александър Томаш, като той ще бъде пряко отговорен и за резултатите от работата му. Старши треньорът на Локомотив ще има пряк ангажимент към детско-юношеската школа на клуба, която се ръководи от Димитър Палазов.

Досегашните изпълнителни директори на ПФК Локомотив Лъчезар Димитров и Румен Руйчев официално изразиха своето желание да напуснат клуба и депозираха своите оставки. В най-скоро време ще се събере УС, на който г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски ще решат и изберат кой да ги замени.

Двамата собственици на ПФК Локомотив гледат ясно и категорично в една посока и вярват в светлото бъдеще, успехи и паметни мигове, които предстоят пред “черно-бялото” семейство!

Само Локо!".

*Четете всички последни новини от българския футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички