Томаш отсече: Мога само да сваля шапка на футболистите, има неща, които не зависят от мен


Томаш отсече: Мога само да сваля шапка на футболистите, има неща, които не зависят от мен
Снимка: Lokomotivpd.com

2148 0

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш заслужено похвали футболистите си след победата с 1:0 над Арда. „Черно-белите“ постигнаха успеха, въпреки че играха почти час с човек по-малко. Третата поредна победа изкачи пловдивчани на върха във временното класиране в Първа лига.

Футболистите се справиха блестящо. Беше тежко, но се справиха блестящо. Противникът е доста класен и добър, но когато успяхме да затворим подстъпите към вратата ни, те се изнервиха и успяха да стигнат само до една греда. Искам да благодаря на публиката, защото тази победа е заради тях. Ние играхме със сърце, така се гради отбор, мога само да сваля шапка на футболистите“, коментира Томаш.

 „В предния домакински мач започнахме добре и вкарахме гол в 36-ата секунда. Днес момчетата издържаха добре и физически. Това е благодарение на характера и сърцата на футболистите, на публиката, но ни предстои още много работа. Имаше неща, които ми направиха много лошо впечатление - неща, които не зависят от мен. Крайно време е, ако някъде има нещо, да си кажат. Нищо не визирам. Има доста интелигентни хора, които разбират. Аз също съм човек, който трудно си изпуска нервите, но в крайна сметка…“ отсече той, но не посочи точно какво визира. 

Това, какво говори за нашата работа, има хора, които го оценяват. Ние трябва да останем стъпили на земята, има още много мачове, но вярвам и се надявам, че всичко ще бъде добре“, каза още специалистът.

А ето какво се мъчат да направят в Арда Кърджали.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички