След шестте победи на старта: Локомотив Пд и Томаш пред невиждано постижение за клуба


След шестте победи на старта: Локомотив Пд и Томаш пред невиждано постижение за клуба
Снимка: Фейсбук страница Lokomotiv Plovdiv

1040 0

Силният старт на сезона на Локомотив Пловдив може да донесе историческо постижение за клуба и за наставника Александър Томаш. От началото на Първа лига пловдивчани записаха 6 поредни успеха.

По този начин Томаш записа името си до тези на емблематични за смърфовете треньори като Едуард Ераносян, Илиан Илиев и Димитър Димитров-Херо. Това са единствените специалисти в историята на клуба, които са регистрирали 6 поредни успеха.

Томаш може да влезе в историята на Локо Пд

Следващият двубой за "черно-белите" е домакинство на Крумовград. Новакът вече изненада с добро представяне от старта, но срещата може да се окаже историческа за Локо и Томаш, информира "Тема спорт". Ако бъдат завоювани трите точки, то наставникът ще се превърна в първия, който е взел 7 поредни победи.

След последната победа в Пазардджик срещу Хебър един отсобствениците на "смърфовет"е Адам Сотков да изрази възторга си с пореден емоционален и надъхващ пост в социалните мрежи. "Уважаеми локомотивци, честита шеста победа от началото на първенството! Пак сме на първото място във временното класиране! Успяваме заедно! Клуб, отбор и фенове! Още не е свършил поредният спектакъл в черно-бяло, а вече нямам търпение за следващия”, написа бизнесменът. След този двубой от Хебър бяха изключително недоволни от съдията и пуснаха 6-минутно видео с оплаквания.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички