Шеф в Локо Пд: Представянето на играчите бе под всякаква критика


Шеф в Локо Пд: Представянето на играчите бе под всякаква критика

1113 0

Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бончев разкритикува футболистите за поражението с 0:3 от Славия на "Овча купел".

"Представянето на играчите беше под всякаква критика. Първото полувреме беше малко по-добро, но не отговаряше на възможностите на тези футболисти. Докато през втората част не знам поради какво, но не можаха да се противопоставят на Славия. Всички трябва много добре да се замислят. Да, дойдоха много нови футболисти, цялата отбрана е различна. Халфовете също. Смятам, че всеки един трябва да знае, че Локомотив е институция и не може по такъв начин да се представяш, и то в София. Младите имат бъдеще пред себе си и трябва да го показват постоянно, каза Зума пред "Тема спорт".

"С всеки изминал ден трябва да подобряваме играта си. Мисля, че новото ръководство под президентството на Николай Неделчев прави всичко възможно да подсигури нужните финансови средства и ще го направи. Това трябва да накара самите футболисти да се отблагодаряват с добри игри на феновете. Финансово нещата са по-стабилни. Дано Галин Михайлов се навие да помага. Половината град ще му бъде благодарен", добави легендата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички