Горещо в Стара Загора: Хубчев бяга в Ловеч, а Берое връща беглец


Горещо в Стара Загора: Хубчев бяга в Ловеч, а Берое връща беглец

2161 0

Нападателят Жуниор Мапуку може да се върне в Берое, твърди "Меридиан мач". Конгоанецът, който се раздели скандално с клуба, заради което бе даден на ФИФА, се е разкаял за стореното и е поискал да се върне.

Връщането на Мапуку под Аязмото ще бъде възможно, само ако се реализира един друг сценарий, а именно - треньорска смяна. Според изданието, Петър Хубчев ще напусне Берое в посока Литекс през зимната пауза. Тъй като той е против завръщането на нападателя, само при друг треньор това ще може да се случи.

Мапуку избяга от клуба преди месеци, след като се скара с Хубчев. Африканецът дори позира гордо с екипа на египетския Уеди Дегла, с който подписа договор само дни, след като си тръгна от Берое. Оттогава обаче ситуацията на Мапуку се влоши доста. Шефовете на "зелените" го дадоха на ФИФА и поискаха правата му да бъдат спрени. От своя страна конгоанецът също обвини беройци в некоректност и двете страни в момента се съдят.

Заради това играчът все още не е картотекиран в Уеди Дегла и няма записан нито един мач досега. Ако се върне в Берое, делата във ФИФА ще бъдат спрени.

Както е известно, Жуниор Мапуку беше сред най-добрите футболисти на Берое и любимец на агитката. След бягството му отборът имаше сериозни проблеми в атака.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички