Разкритие: Агитките на Локо (Пд) и ЦСКА уредили боя помежду си


Разкритие: Агитките на Локо (Пд) и ЦСКА уредили боя помежду си

1666 0

Агитките на Локомотив (Пд) и ЦСКА са уредили помежду си боя, който прекъсна мача между двата тима и е тема номер 1 в последните дни. Това твърди вестник" 24 часа", който се позовава на източници от фенски организации на двата отбора.

В България са пристигнали петима представители на хулиганската фракция "Туки", известна с това, че редовно организира по интернет или по телефон сблъсъци с привърженици на други отбори, които имат мерак да се бият. Даже мелетата се заснемат и после се качват в интернет като гордост.

Въпросните руски ултраси разбрали, че мачовете в България се охраняват на стадионите само от частни гардове, така че накарали дружките си от Локо (Пд) да се свържат с крайни привърженици на ЦСКА и да уговорят боя с тях.

Всичко било уточнено, като например минутата, когато замисленият кьотек трябва да стартира. Затова и при разбиването на защитната ограда от фенове на ЦСКА тези от другата страна на стадиона вече бяха стартирали спринта си по посока към вражеската агитка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички