Провал в дербито взима главата на Матушев


Провал в дербито взима главата на Матушев

1736 0

Още в началото на седмицата на срещата между ръководството на Локомотив (Пд) и отбора е станало ясно, че при провал в днешното дерби треньорът Неделчо Матушев ще бъде освободен, пише вестник "Меридиан мач".

Новият силен човек на "Лаута" д-р Думанов дори вече има няколко варианта, с които да смени специалиста. Той е фаворит на легендата Христо Бонев и това му дава по-голям кредит на доверие, но резултатите, които застрашително тласкат "черно-белите" към дъното, налагат действия за стабилизиране.

В същото време ръководството на Ботев (Пловдив) взе допълнителни мерки срещу евентуални хулигански прояви на днешния мач. На футболен комплекс "Ботев 1912" в Коматево са поставени допълнителни камери за видеонаблюдение. Всички сектори с публика на централния терен ще бъдат под засилено наблюдение преди, по време и след мача с "черно-белите".

„Ръководството на клуба, съвместно със служители на „Алфа 2000" COT и МВР, ще следят за спазването на вътрешния ред, като новите системи за наблюдение позволяват да се локализират и идентифицират нарушители, които съответно да бъдат санкционирани според действащата нормативна и законова база на Република България", се казва в съобщение на официалния сайт на Ботев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички