Неделчо Матушев: Ще търсим най-слабите страни на Ботев (Пловдив)


Неделчо Матушев: Ще търсим най-слабите страни на Ботев (Пловдив)

8928 0

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Неделчо Матушев сподели своите очаквания за дербито с Ботев.

"Подготвяме се по най-добрия начин. Знаем заряда на дербито" - заяви той на традиционната си пресконференция на "Лаута", на която говори за предстоящото дерби с Ботев в събота.

"Всички момчета са концентрирани и мотивирани. Да се надяваме, че в този мач ще се вложат максимално и ще покажат какво могат и най-вече да покажат характер, което е много важно в подобни срещи" - заяви наставникът,

Той няма да разчита на бившите играчи на ЦСКА Ангел Грънчов, Здравко Илиев, Спас Делев (последният още няма картотека), както и на новото попълнение Емерик де Врийзе и вратаря Теодор Стойчев.

"Опитваме се да намерим най-слабите страни на Ботев. Силните ги знаем – те са най-вече в младостта на отбора и в желанието им да се изявят. Да се надяваме да им се противопоставим по най-добрия начин. На нашите фенове мога само да им благодаря, защото те ни подкрепиха в трудните моменти. " - каза Матушев

"Смятам, че никой не си е мечтал, че Локомотив ще почне да побеждава всички отбори и ще бъде на първите места. Тази илюзия ние не сме си я правили. Феновете винаги са ни подкрепяли. В последните мачове наистина нашата публика е леко разочарована заради резултатите. Аз мога да им благодаря и да ги призова да подкрепят футболистите и да им вярват. На този етап това са играчите на Локомотив Пловдив. Една загуба или една победа не може да реши бъдещето на Локомотив. За премии не сме говорили. Това е дербито на Пловдив и тук премии не играят роля, нито други мотивационни неща" - завърши "смърфовете".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички