Полицията с драконовски мерки за сблъсъка между Локомотив Пловдив и ЦСКА


Полицията с драконовски мерки за сблъсъка между Локомотив Пловдив и ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

966 0

От полицията обявиха мерките за охрана на обществения ред във връзка с днешния сблъсък между Локомотив Пловдив и ЦСКА под тепетата в отложена среща от 7-ия кръг на Първа лига. Дербито стартира от 17:15 часа на „Лаута“.

Ето какво съобщиха от пловдивската полиция:

„Преди, по време и след приключване на двубоя, който се провежда от 17.15 ч. днес на стадион "Локомотив", служителите на реда ще се грижат за пътната безопасност и недопускане на противообществени прояви на територията на целия град.

Създадена е необходимата организация от сборните пунктове по маршрутите им на придвижване феновете на двата отбора да бъдат съпроводени от полицейски екипи при пристигане и напускане на спортното съоръжение. В тази връзка е възможно частично или пълно спиране на движението по някои от улиците в района.

За да се избегне струпване на желаещи да гледат мача, входовете на стадиона ще бъдат отворени от 15.30 ч. На изградените контролно-пропускателни пунктове униформените ще проверяват стриктно и няма да допускат лица под въздействието на алкохол или наркотици; с наложени забрани за посещение на спортни мероприятия; малолетни без пълнолетен придружител.

При установяване на забранени предмети и вещи, притежателите им ще бъдат отвеждани и задържани в полицейския арест. Всички нарушители ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия“.

Стадионът в пловдивския парк „Лаута“ е истински кошмар за ЦСКА. В днешния сблъсък „черно-белите“ ще бъдат без основна фигура в състава си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички