"Победният ход поражда желание за разбиване на прекрасната атмосфера" - Локо Пд се ядоса на спекулации за трансфер


"Победният ход поражда желание за разбиване на прекрасната атмосфера" - Локо Пд се ядоса на спекулации за трансфер
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1241 0

От Локомотив Пловдив излязоха с официално съобщение относно спекулациите за раздяла с един от най-добрите им играчи, а именно Джовани. Според "черно-белите" ръководството не е обсъждало негова продажба. От клуба твърдят, че победният път на тима "поражда желание за спекулации и опити за разбиване на прекрасната атмосфера".

Ето и цялото съобщение от Локомотив Пловдив, поместено в официалния им сайт:

"Уважаеми Локомотивци,

Победният ход на любимия отбор продължава и това очевидно поражда желание за спекулации и опити за разбиване на прекрасната атмосфера, която сме изградили в клуба между ръководство, отбор и фенове.

Бихме искали да ви информираме, че последните „новини“ за изходящ трансфер на Джовани Бариани не отговарят на истината. В „Локомотив Пловдив“ не е пристигала оферта за Джовани, ръководството не е обсъждало негова продажба, дори напротив – намерението ни е да продължим заедно напред с победи и красиви игри.

Скъпи приятели в черно-бяло, от днес даваме възможност на всеки от вас, който има някакви въпроси, свързани с политиката на „Локомотив“ или поредните фалшиви медийни новини, да ги зададе официално на имейл: press@lokomotivpd.com. Ще получите точен и коректен отговор. Не се поддавайте на провокации, продължаваме напред заедно – клуб, отбор и фенове.

От ръководството".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички