Павел Колев отговори на шеф на Локо Пд: Не мога да се науча да участвам в сделки на дребно


Павел Колев отговори на шеф на Локо Пд: Не мога да се науча да участвам в сделки на дребно
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1556 0

В последни часове стана ясно, че не всичко върви добре между Локомотив Пловдив и изпълнителния директор Павел Колев, който е на поста от едва 2 месеца. А с последната си публикация в социалните мрежи подсказва, че съвсем скоро официално ще се раздели със "смърфовете".

Пред раздяла с Локо Пловдив

"По-добро предложение нямам. Но имам личен проблем – не мога да се науча да участвам в сделки на дребно и в масови летни разпродажби. И си нося кръста.

N.B. Сделките може да са за милиони и пак да са на дребно", написа бившият шеф в Левски.

Потвърдено и от шеф на "смърфовете"

Споделеното изглежда, че е в отговор на изразено мнение един от двамата собственици на Локомотив Пловдив – Адам Сотков пред Sportal. Вярно е, че Павел Колев напуска, но не знам какъв е мотивът му. Дойде и ми каза, че не му харесва състоянието на духа в клуба. Има някакъв личен проблем, който не е свързан с мен.

Нито сме имали скандали, нито с Крушарски е имал проблеми. Нито има скандали в отбора. Или е получил предложение за по-добра работа, което няма как да твърдя, или има лични проблеми. Решението му не е свързано нито с мен, нито с клуба. Не ми е ясно защо е решил да напусне. Не искам да се разбира, че го нападам по някакъв начин. Няма скандали между нас. Той сам може да отговори защо е решил да напуска. Със сигурност няма йерархични проблеми в Локомотив. Най-вероятно е имало разногласие, че сме искали да продадем някой футболист, а той не е бил съгласен. Така или иначе до трансфер не се е стигнало". Очаква се Локо Пд да отвори сектора за гости в двубоя за Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички