Официално: Локомотив Пловдив се раздели с Милош Петрович


Официално: Локомотив Пловдив се раздели с Милош Петрович
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1593 0

Отборът на Локомотив Пловдив и защитникът Милош Петрович се разделиха по взаимно съгласие, съобщават от пловдивския клуб. Вчера той изигра последната си среща за отбора, а след това си взе сбогом с ръководство, треньори, играчи и служители.

Милош Петрович ще остане завинаги в историята на Локомотив. Той е един от героите от спечелването на двете Купи и Суперкупата на България, като по време на престоя си при “черно-белите” се утвърди бързо в титулярния състав и спечели любовта на феновете със сърцатата си и всеотдайна игра на терена.  

"Желая да изкажа моите огромни благодарности към г-н Христо Крушарски, ръководството на отбора, треньорският щаб, играчите, служителите и феновете на ПФК Локомотив Пловдив", сподели Петрович.

Изживях незабравими моменти, които ще помня цял живот – 2 спечелени Купи и 1 Суперкупа на България, европейските мачове със Спартак (Търнава), Страсбург, Искра и Тотнъм, както и редица паметни победи, всичко беше сбъдната мечта за мен.

Изкарах невероятни 2,5 години тук и за мен бе истинска гордост, че бях част от голямото “черно-бяло” семейство! Винаги ще подкрепям отбора и ще му стискам палци във всички двубои. Благодаря ви за всичко! Завинаги един от вас!", добави още той.

В същото време стана ясно, че в ЦСКА готвят ударна селекция през зимата (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички