Официално: Локомотив Пд се раздели с Преслав Боруков


Официално: Локомотив Пд се раздели с Преслав Боруков
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1249 0

Локомотив (Пловдив) официално обяви, че се разделя с нападателя си - Преслав Боруков. Договорът е прекратен по взаимно съгласие, а от клуба информират, че не попада в плановете на наставника Александър Томаш.

"ПФК Локомотив Пловдив разтрогна по взаимно съгласие с Преслав Боруков. Той няма да попада в плановете на старши треньора на „черно-белите“ Александър Томаш. ПФК Локомотив благодари на Преслав Боруков и му пожелава в бъдеще успехи в личен и професионален план", гласи официалното съобщение на клуба.

22-годишният играч записа 18 мача за Локомотив Пловдив от началото на сезона и вкара 3 гола. За раздяла между двете страни се говори в последните седмици, като дори имаше информация, че нападателят е отказал предложение на белгийския втородивизионен Дайнце. 

Белгийците са предложили на Локомотив Пд предложение, което при определени компромиси от двете страни е могло да бъде удовлетворяващо, но 22-годишният футболист не е бил очарован от възможността.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Локомотив Пловдив обяви четвърти нов футболист, идва от ЦСКА 1948

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички