Матушев: Всички локомотивци са щастливи от завръщането на Камбуров


Матушев: Всички локомотивци са щастливи от завръщането на Камбуров

1157 0

Мартин Камбуров е човек, който ще помогне много на Локомотив в този труден момент. Това заяви треньорът на Локомотив (Пловдив) Неделчо Матушев, след като вчера, 30 юли, нападателят се присъедини към тима.

"Ние може само да го приветстваме за решението му. Смятам, че всички локомотивци са щастливи от неговото завръщане", каза още специалистът. Той призна, че селекцията при "черно-белите" ще продължи в хода на шампионата. "Надявам се да има още приятни изненади. Ако не успеем сега, живот и здраве през зимата със сигурност ще има приятни изненади" - каза Матушев.

По повод предстоящия мач с Хасково от 3-ия кръг на "А" група, треньорът на Локо (Пд) заяви, че единствено Богомил Дяков ще пропусне двубоя.

"Всичко, каквото е нужно относно разузнаването на Хасково, сме го направили. Гледали сме видеозаписи. Ще играем срещу един много подреден отбор. Отбор, който играе с ентусиазъм пред своя публика. Всички знаем как победи Лудогорец. Смятам, че ще се получи един хубав двубой от който ние да сме печелившите" - каза още Матушев.

Той призна, че има какво още да се желае в игрови план.

"Не съм съгласен с мнението, че сме се представили добре през първите две срещи. Хубавото беше желанието за игра и непримиримия дух, който показаха момчетата. И в двата мача можехме да се поздравим с победа, но проблем се оказа малкото време, през което работим заедно и най-вече физическата ни подготовка. Амбициите ни са всеки мач да побеждаваме и да радваме нашите привърженици. Ние следваме нашата политика, да създадем Локомотив такъв, какъвто всички искат. Да играе атакуващ футбол и да радва хората" - завърши Матушев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички