Камбуров гони титуляр от "Лаута"


Камбуров гони титуляр от "Лаута"

1256 0

Завръщането на Мартин Камбуров в Локо (Пд) вече официално е факт и легендата на "черно-белите" снощи направи първата си тренировка с тима. Напрежението в съблекалнята на "Лаута" обаче се вдигна, твърди "Меридиан мач".

Още в края на миналия сезон голмайсторът влезе в сериозен конфликт с вратаря Йордан Господинов, а сега бе категоричен, че няма никаквон намерение да търси помирение с него.

"Няма да заровя томахавката с Господинов. Каквото съм имал да му кажа, съм му го казал в очите. Ако трябва, сега пак ще съм искрен към него. Повече няма да коментирам", каза пред "Меридиан мач" Камбуров.

Ръководството на "черно-белите" знаят, че нямат опитен вратар и не искат да се разделят с титуляря, но в крайна сметка това изглежда ще се наложи, ако ветераните не намерят сили да загърбят разногласията.

Локо (Пд) вече има вариант за заместник на титуляря под рамката от началото на сезона. Очаква се скоро миналогодишният конкурент на Господинов Кирил Акалски да разтрогне с Черно море и също да се завърне на "Лаута". В Локо приятелят на Камбуров със сигурност би бил титуляр.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички